Welkom op mijn html-lessensite welke over onze Hobby 600 camper zal gaan.

Mijn naam is Ditske Sloof, geboren in 1954. Getrouwd met Peter,geboren in 1953 en wij wonen in Ermelo.

Wij hebben 2 kinderen, een dochter Margot, geboren in 1979 en een zoon Edwin,geboren in 1981. Margot en Edwin wonen inmiddels op zichzelf en samen. Margot met Herbert en zij wonen in Amersfoort. Edwin met Tineke en zij wonen ook in Ermelo.

Als huisdier hebben we een Maltezer, die van '96 is. Een slim en aanhankelijk hondje. Als we gaan camperen mag ze altijd mee, we hebben het idee dat ze in een hondenpension te weinig aandacht zal krijgen.

Mijn hobby's zijn er vele, zoals lezen, handwerken, euromunten sparen, computeren, puzzelen, fotograferen, wandelen, fietsen en camperen.

Op de computer bezoek ik graag website's met allerlei informatie over wat op dat moment mij bezig houdt.

Ik psp en ´webdesign´ graag, ook neem ik regelmatig een kijkje bij Hyves.En dan nog de forums over diabetes en Atkins die ik regelmatig bezoek. Op het Atkins forum kwam ik Sandra,(modje bij de Aaiwebdesign fp1 lessen) tegen en zij had een link naar Aaiwebdesigns. Dus ben ik de frontpage lessen gaan volgen, mijn modje daar is Vivianne.

Later zag ik dat er ook een htmlcursus is en omdat ik graag het naadje van de kous weet, heb ik me ook bij jullie ingeschreven.

Deze website wil ik gebruiken om het een ander te vertellen 
en te laten zien over onze   vakantie's.

We kamperen , voor ons is dit camperen, omdat we dit dus met een camper doen.

Onze camper hebben we nu ruim 1 jaar en omdat we niet zeker waren of het wel wat voor ons zou zijn , hebben we een oudje van 1992 gekocht.

Mag het ons niet bevallen kunnen we er niet zoveel op verliezen.

Maar tot nu toe bevalt het prima.

Sitemap

Valid HTML 4.01 Transitional